Jeg har færdiggjorde i sommeren 2014 en cand.merc i Innovation Management gennem Aalborg Universitet og det kinesiske University of Chinese Academy of Sciences, som jeg har læst det første år af i Beijing i Kina. Uddannelsen er en del af det nye dansk-kinesiske universitetssamarbejde ved navn Sino-Danish Center (SDC). I sommeren 2012 afsluttede jeg min bachelorgrad i HA(psyk) fra CBS.

Nu arbejder jeg som selvstændig i mit eget lille firma, hvor jeg hjælper folk med et personligt brand (specialister, foredragsholdere, forfattere m.fl.) med online markedsføring og er pt. bosat i Barcelona, Spanien. Du kan se min hjemmeside her.

Bloggen blev startet i sommeren 2012 og udsprang af mit Kina ophold, hvor jeg ønskede at berette om livet som dansk studerende i Kina, andre danskeres erfaringer i Kina, generelle problemstillinger, velfærdseksport til Kina og meget mere.

Selvom jeg ikke længere bor i Beijing, er bloggens hovedfokus stadig Kina, da jeg fortsat har en stor interesse i landet og kulturen. Jeg skrev bl.a. speciale om eksport af danske børnehaver til det kinesiske marked.

Michelle

Læs også:

– Et portræt af en kinesisk medstuderende skrevet til Danmark-Kina. Kan findes her.

– Om mig som månedens profil hos Danish Students Abroad her.